Är du gravid? Grattis!

Nu är du inne i en spännande tid som ger dig en ny del i din identitet: du blir förälder. På denna webbplats ger vi en vägledande hand för föräldrar i vardagen och genom utmanande tider. Även andra viktiga vuxna i barnets livs - exempelvis farfar, moster, pappas bästis - får stöd och tips.

Som gravid är du också välkommen till Familjecentralens öppna förskola för att träffa andra blivande och nyblivna föräldrar.

Välkommen till familjewebben!

På denna webbplats kan du hitta vägledning i ditt föräldraskap. Här finns information kring frågor som är kopplade till din föräldraroll och vardagen som förälder. Dessutom finns råd och tips för stora händelser i livet, såsom trotsfas, första mötet med alkohol, eller funderingar kring identitet.

Har du specifika frågor eller behöver råd kring just din situation? Du hittar även kontaktuppgifter till oss som jobbar med frågor kring barn och unga på kommunen. Hör av dig om du känner att du behöver prata med någon om det som känns svårt, du behöver råd eller om du önskar att träffa andra föräldrar i organiserade gruppaktiviteter.

Hör av dig till oss

Du kan skicka e-post till oss som har hand om denna webbplats via kommun@svenljunga.se. Vi svarar så fort vi kan, men det kan dröja två arbetsdagar. Du kan också kontakta oss via sociala medier; du hittar både Svenljunga kommun och Familjecentralen Öppna Förskolan på Facebook och Instagram.

Tycker du att något ämne saknas på Familjewebben? Denna webbplats är alldeles nyfödd, vi kompletterar gärna med mer information, tips och råd kring det som är viktigt just för er alla föräldrar i Svenljunga kommun.

Senaste nytt