Tillbaka till startsidan

Du är här:

Lediga tomter

För den som vill bygga nytt kan vi erbjuda tomter i attraktiva lägen, med närhet till naturen och mycket förmånliga prislägen. På denna sida får du reda på vilka lediga tomter vi har just nu.

Bra lägen på flera orter

I Svenljunga tätort finns det gott om tomter som ligger centralt i redan etablerade områden. I Holsljunga finns det tomter med närhet till Holsjön med en lång vacker sandstrand och en populär camping. I södra delen av kommunen erbjuder vi tomter med sjönära placering. I natursköna Kalv ligger några tomter på öppen ängsmark med närhet och utsikt över sjön. Uppe på en höjd i Överlida ligger några tomter placerade med vidsträckt utsikt över sjön. I norra delen av kommunen finns det byggklara tomter Hillared (nära riksväg 27), även här högt placerade ovanför samhället med vacker utsikt. Här finns skola, handel och flera industrier.

Bygg i Kindaholm

Lantligt läge i hjärtat av Västsverige! I Svenljunga kommuns södra del, bland vattendrag, skog och ängar ligger de fyra orterna Östra Frölunda, Mårdaklev, Kalv och Håcksvik. Tillsammans bildar de området Kindaholm. I detta område som präglas av gemenskap och närhet kan du skapa ditt drömboende.

Boka din drömtomt i Stråvik i Holsljunga

Från tisdag den 14 februari klockan 17.00 kan du via ett webbformulär skicka in din intresseanmälan för tomtköp på Stråvik 1:6. När du skickat in din intresseanmälan får du en e-postbekräftelse där det framgår att vi har mottagit din intresseanmälan.

Vi kontaktar intresserade i turordning, alltså får den som först anmäler intresse välja och boka tomt först. Därefter går vi vidare i turordningen och nästa person får möjlighet att boka tomt.

När du bokar din tomt behöver du betala in 5 000 kronor i bokningsavgift. Denna avgift får du tillbaka om du sedan går vidare med att köpa bostadstomten. Om du väljer att inte gå vidare med köpet får du inte tillbaka bokningsavgiften.

Priser:

  • Tomt 1, 2 och 3 kostar 459 375 kronor per tomt.
  • Tomt 4, 5, 6 och 7 kostar 328 125 kronor per tomt.
  • Tomt 8, 9, 10 och 11 kostar 262 500 kronor per tomt.

Anmäl ditt intresse »

Undrar du vad tomten kostar?

Du kan räkna ut det själv det enligt vår tomtpristaxa Pdf, 895 kB, öppnas i nytt fönster., eller gör det enkelt för dig själv - ring oss så kan vi samtidigt berätta mer om läget och svara på andra frågor du har.

Byggklara tomter

Vi har cirka 120 tomter av olika typer. Villatomterna varierar i storlek - allt från 800 kvadratmeter till 1 500 kvadratmeter - på vissa tomter passar det med sluttningshus medan andra inte tillåter annat än enplanshus.

.

Fredrik Dahl, Näringslivsstrateg, 0325-184 06

Uppdaterad: