Tillbaka till startsidan

Du är här:

Lediga tomter

För den som vill bygga nytt kan vi erbjuda tomter i attraktiva lägen, med närhet till naturen och mycket förmånliga prislägen. På denna sida får du reda på vilka lediga tomter vi har just nu.

Bläddra gärna med pilarna i kartan för att se alla lediga tomter i de olika områderna. Klicka på en markerad tomt för att få reda på mer om den.

Bra lägen på flera orter

I Svenljunga tätort finns det gott om tomter som ligger centralt i redan etablerade områden. I Holsljunga finns det tomter med närhet till Holsjön med en lång vacker sandstrand och en populär camping. I södra delen av kommunen erbjuder vi tomter med sjönära placering. I natursköna Kalv ligger några tomter på öppen ängsmark med närhet och utsikt över sjön. Uppe på en höjd i Överlida ligger några tomter placerade med vidsträckt utsikt över sjön. I norra delen av kommunen finns det byggklara tomter Hillared (nära riksväg 27), även här högt placerade ovanför samhället med vacker utsikt. Här finns skola, handel och flera industrier.

Undrar du vad tomten kostar?

Du kan räkna ut det själv det enligt vår tomtpristaxa Pdf, 895 kB, öppnas i nytt fönster., eller gör det enkelt för dig själv - ring oss så kan vi samtidigt berätta mer om läget och svara på andra frågor du har.

Byggklara tomter

Vi har cirka 120 tomter av olika typer. Villatomterna varierar i storlek - allt från 800 kvadratmeter till 1 500 kvadratmeter - på vissa tomter passar det med sluttningshus medan andra inte tillåter annat än enplanshus.

.

Fredrik Dahl, Näringslivsstrateg, 0325-184 06

Uppdaterad: