Tillbaka till startsidan

Du är här:

Dans, drill, teater

Tipptapp tippetippe tipptapp - inga andra fötter dansar så snabbt och flitigt som små barnfötter i våra danskurser! Inga andra röster skapar så unika karaktärer som våra små skådespelare! Och ingen kan drilla som våra barn och ungdomar!

Beskriver min bild

SagoDrama förskolebarn från 3 år

Välkommen genom den magiska porten och in till sagans värld. Samlas på mattan och lyssna på en saga sen är det dags att tillsammans leka oss igenom berättelsen.

Tanken med sagodrama är att du som förälder tillsammans med ditt barn ska få en spännande aktivitet tillsammans som stärker era band och ger roliga minnen.

Dans från F-klass till och med årskurs 6

Hos oss kan barn från 6 år dansa. Vi dansar till olika slags musik och i olika stilar och lär oss olika koreografier. Du kommer att få prova på olika dansstilar som till exempel jazzdans, hip hop, dancehall, samba, salsa, dembow, reggaton och streetdance. Naturligtvis övar vi också på dansteknik och hållning.

Drill från årskurs 3

Med taktkänsla blir vi en magisk enhet. Från årskurs 3 kan barnen börja drilla, det betyder att vi dansar och rör oss till musik. Vi använder oss av drillstavar som du får låna på kulturskolan det första året du drillar.

Teater från årskurs 3

Här får kreativa genier ta plats på scen. I teatern lär vi oss att agera inför publik. Vi sätter upp pjäser och tränar på att skriva egna manus som vi sedan sätter samman till en föreställning.

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: