Att jobba hos oss

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Vi vill vara en attraktiv kommun för de som vill ha livskvalitet och goda möjligheter att förena arbete och studier med familj, vänner och fritidsaktiviteter.

Om oss

Många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns hos oss i kommunen. På denna sida kan du läsa om hur det är att arbeta i Svenljunga kommun.

Vi som arbetar inom Svenljunga kommun gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Att vara till nytta för kommuninvånarna är syftet med det vi gör.

Arbetsgivaren Svenljunga kommun är kommunens största arbetsgivare med omkring 850 anställda. Vi utför en mängd tjänster åt våra kunder varje dag. Våra största verksamhetsområden är förskola och skola samt vård och omsorg, men vi arbetar också med bibliotek, parker, fritid, kultur, gator och mycket mer. 

Lär känna dina framtida kollegor redan idag! 

Är du nyfiken på vem som jobbar på kommunen? Minst en gång i månaden presenterar vi någon eller några som jobbar hos oss på vår Facebook sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster under rubriken "Här jobbar jag!". 

Vi erbjuder

Som anställd i Svenljunga kommun finns det mycket att ta del av. Nedan kan du läsa lite om vad vi erbjuder våra anställda. För oss är det viktigt att du som är anställd hos oss trivs och mår bra. Våra personalförmåner är en del i detta arbete.

Introduktion för nyanställda

När du kommer till din nya arbetsplats får du en introduktion av din chef och dina kollegor. Personalenheten erbjuder också central introduktion för alla nyanställda där du får en övergripande bild av hur kommunen fungerar. Där får du möjlighet att mingla med våra fackliga representanter, träffa kommunens ledningsgrupp och dessutom en guidad busstur i vår vackra kommun!

Rökfri arbetstid

Vi har rökfri arbetstid i Svenljunga kommun eftersom vi vill höja kvalitén på vår service.

Hälsa, friskvård, fritidsaktiviteter, och studiestöd

Du erbjuds stöd till fritidsaktiviteter och friskvård samt möjlighet till bidrag till studier. Personalföreningen anordnar resor och aktiviteter till förmånliga priser. Vår konstförening, Kurbits, lottar en gång per år ut fina vinster bland de som deltar.

Flexibel arbetstid gynnar balans i livet

Vi vill möjliggöra balans mellan arbetsliv och privatliv. Det gör vi eftersom vi vet att du kan prestera bättre på jobbet om livet i övrigt också fungerar.

Arbetskläder

Om du har ett arbete i kommunen där kläder slits hårt eller snabbt tillhandahåller arbetsgivaren arbetskläder.

Semesterväxling

Du har inför årsskiftet möjlighet att växla semesterdagstillägg mot extra semesterdagar.

Uppvaktning

Vi visar vår uppskattning genom att fira anställda med gåva, bland annat när du varit anställd hos oss i 25 år och när du fyller 50 år. Varje år utser vi dessutom årets kommunanställda!

Kontakt

Epost till

Sidan senast uppdaterad: 2018-07-03 12.22