Lekplatser

Det finns ett flertal lekplatser i hela kommunen. Dessutom ligger lek- och aktivitetsparken Thilanderska parken centralt i Svenljunga tätort. Välkommen att leka!

Vår lek- och aktivitetspark i Thilanderska parken är alldeles nybyggd, den invigdes i september 2017. Alla är hjärtligt välkomna hit och det finns något att göra och uppleva för alla! De minsta barnen kan hitta roliga lekytor i Alla Barnens Park och ytorna närmast den, sedan stiger lekställningarna i storlek och krav på koordinationsförmåga. Längst bort på andra sidan av parken finns ett utegym och en grillplats. Det finns gott om sittmöjligheter. Berätta gärna om dina upplevelser i parken för oss via sociala medier!

De senaste åren har vi satsat på ny lekutrustning i Mårdaklev, Överlida, Mjöbäck och Hillared. Under hösten 2017 jobbar vi med Sexdregas lekplatser. Vi samarbetar med byalagen som är med och påverkar utformning och val av utrustning. 

Var finns lekplatser?

Snart kommer en karta över var lekplatserna ligger. Kommunala lekplatser finns på följande orter:

Ort

Antal

Hillared

2

Holsljunga

1

Mjöbäck

1

Mårdaklev

1

Sexdrega

2

Svenljunga

7

Östra Frölunda

1

Överlida

1

Har du ideér är du välkommen att kontakta kommunen. Vi hoppas kunna föra en bra dialog om hur våra lekplatser ska se ut i framtiden.

Felanmälan

Vi behöver din hjälp att upptäcka trasiga lekredskap. Kontakta kommunen med upplysning om plats och problem.

Formulär för felanmälan »

Kontakt

Epost till

Sidan senast uppdaterad: 2018-03-15 10.51