Svenljunga firar tillsammans med Robin Bengtsson!

Svenljungas egna Robin Bengtsson har vunnit Melodifestivalen – självklart ska vi fira detta tillsammans med Robin! På lördag kommer Robin hem för att fira med oss på Svenljunga Torg.

– Det är väldigt roligt och positivt med en melodifestivalvinnare från Svenljunga. Robin är en stark och ambitiös kille med en otrolig utstrålning och vinnarinstinkt. Det är nog svårt att tänka sig en bättre ambassadör för Svenljunga, säger Magnus Nilsson, kommunchef.

I samarbete med föreningen Svenljunga Köping och Handel anordnar kommunen en stor fest på torget i Svenljunga. Vi välkomnar detta tillfälle att möjliggöra för en gemensam fest för alla medborgare och besökare.

Vid hyllningsceremonin kommer Robin att framföra vinnarlåten på scenen på torget. I Svenljunga kommer vi göra allt vi kan för att peppa Robin inför Eurovisionfinalen i Kiev!

Mer information om programmet kommer snart.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Varmt välkommen! Stefan Carlsson, kommunstyrelsens ordförande Johan Björkman, kommunstyrelsens vice ordförande Magnus Nilsson, kommunchef Charlotta Juntorp, centrumledare Svenljunga Köping


Sidan senast uppdaterad: 2017-03-13 13.41