Du behövs!

Behovet av familjehem, kontaktfamiljer och kontaktpersoner är stort! Det finns många anledningar till att någon kan behöva en trygg plats i livet.

Familjehem, kontaktfamilj och kontaktperson, särskild förordnad vårdnadshavare

Har du möjlighet att hjälpa ett barn, ungdom eller vuxen till en stabilare tillvaro och tryggare framtid? I de flesta fall är det just din erfarenhet som trygg vuxen som behövs genom att finnas där med hjälp, tålamod och trygghet. Just nu är behovet stort av bland annat fler familjehem och kontaktfamiljer.

Bli familjehem

Bli kontaktfamilj

Bli kontaktperson 

Bli särskild förordnad vårdnadshavare

Har du plats i ditt hjärta?

Om du är intresserad av att bli kontaktperson, kontaktfamilj, familjehem eller särskild förordnad vårdnadshavare är du välkommen att kontakta oss! Kontaktuppgifter hittar du till höger på denna sida. Du kan ochå göra en intresseanmälan och självtest via länken här nedan.

Intresseanmälan hittar du här » länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Lyssna på Mathilda och Hanna

Här möter du personer som mottagit en insats som barn, liksom sådana som har gjort en insats. Mathilda som bott i familjehem, och Hanna som är familjehem berättar om sina upplevelser och tipsar om sådant som kan vara viktigt att tänka på:

Kontakt

Epost till

Just nu söker vi...

Kontaktfamilj sökes omgående till en 8 åring

Vi söker en kontaktfamilj till en 8 åring pojke en helg i månaden. Vi önskar att kontaktfamiljen har erfarenhet av barn och ni behöver vara stabila, trygga och aktiva. Ni behöver kunna ge känslomässig omsorg samt sätta gränser. Det är viktigt att ni som familj inledningsvis är öppna för en nära kontakt med vårdnadshavare.

Kontaktfamiljen sökes omgående till en 1 åring

Vi söker en kontaktfamilj till en 1 åring pojke en helg i månaden. Vi önskar att familjen har erfarenhet med små barn och att det finns värme, omsorg och tid för uppdraget. Det är viktigt att ni som familj inledningsvis är öppna för en nära kontakt med vårdnadshavare.

 


Sidan senast uppdaterad: 2018-01-15 18.49