Besöksnäring

Du som driver ett företag - eller en förening - inom besöksnäringen har kommit helt rätt!

Nätverk

Välkommen in i vårt besöksnäringsnätverk! Vi hjälper dig att knyta kontakter med företagare, föreningar och andra aktörer. Vi hjälper dig också gärna att få mer kunskap om vad Svenljunga har att erbjuda - från naturens bästa pärlor till våra spännande vandringsleder.

Synlighet

Vi kan hjälpa dig bli synlig i fler sammanhang - lokal och regional. Vi driver en samlande turistwebb tillsammans med Tranemo kommun och Turistrådet Västsverige: www.svenljungatranemo.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dessutom är vi aktiva på sociala medier som Svenljunga Tranemo turistbyrå.

Turistbyrå

Vår turistbyrå är öppen varje dag under sommaren, första juni till sista augusti, och bemannas alltid av personal med gott värdskap och bra språkkunskaper för att lotsa alla rätt - från lokala till internationella besökare. Turistbyrån är i biblioteket i Svenljunga och utanför säsongen finner du turistinformationen där, flera hyller med väl utvald information. Bibliotekspersonalen kan under denna tid hjälpa besökarna att hitta bland broschyrer, sälja fiskekort och hjälpa till med att hitta på vår turistwebb.

Infopoints

Svenljunga är med i Boråsregionens Infopoint projekt - på Affär'n i Mårdaklev, Backa Loge i Kalv, Holsljunga Camping och Köksträdgården i Lockryd finns det alltid ett urval av bra informationsbroschyrer och ett gott värdskap som lotsar besökarna rätt i omgivningen.

Samarbeten

Svenljunga och Tranemo

Svenljunga och Boråsregionen

Svenljunga och Turistrådet Västsverige

Svenljunga och Fegensamverkan

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

 

Kontakt

Epost till

Mer information

Sidan senast uppdaterad: 2018-01-17 10.46