Sommarjobb? Javisst!

På Svenljunga kommun finns det alltid ett flertal sommarjobb att söka. I mars 2018 handlar vårt informationsblad Det Godaste Livet om möjligheterna att sommarjobba åt kommunen. Där finns också några tips på vad du ska tänka på både innan du söker och när du är på jobbet, du kan läsa hela sidan här eller ladda ner en pdf via länken under mer information.

Sommarjobb och sommarvikarie

De flesta sommarvikarier behövs inom omsorgen, men det finns även sommarjobb som exempelvis turistvärdinna. Om du vill söka jobb hos oss på kommunen gör du det genom ett webbformulär som finns till varje ledigt jobb. Formuläret hittar du genom att klicka på den länk som finns i annonsen. När vi rekryterar använder vi oss av rekryteringsapplikationen Offentliga Jobb och det är via den sidan du söker jobb hos oss.

Till lediga jobb som arbetsgivaren Svenljunga kommun erbjuderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster »

Feriearbete 2018

Arbetsmarknadsenheten genomför ett flertal insatser för arbetssökande, bland annat feriearbete.

Under tre veckor (90 timmar) på sommaren erbjuder Svenljunga kommun ungdomar som är födda år 2000, 2001 och 2002 sommarjobb, så kallade feriearbeten. 

Sommarlovsentreprenörer 2018

Du som fyller 16, 17 eller 18 under året kan ansöka om att vara med. Då kan du själv eller tillsammans med dina kompisar fixa ett roligt sommarjobb!

Läs mer om sommarlovsentreprenörer »länk till annan webbplats

Sidan senast uppdaterad: 2018-03-15 15.31