10 januari 2018

Nattvandring i Svenljunga

I samarbete med polisen och ”Nattvandrarna” bjuder vi in till ett uppstartsmöte för nattvandring. Som nattvandrare kan du som vuxen bidra till ökad trygghet runt om i kommunen.

Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk.

Under uppstartsmötet får du veta mer om vad det innebär att vara en engagerad nattvandrare. På plats finns även kommunpolis Annika Stomberg för att informera och svara på frågor.

Vad

Uppstartsmöte för nattvandring

När

Tisdag 30 januari kl. 18.30