Utomhusanläggning

2015.159.829

Det har gjorts fina hus i Karolinelund. Lupinvägen. Men ingen har tänk på barnen. Eftersom man inte får sätta upp något annat som kan vara iväg för gräsklipparen så fnns det inget för dom små att göra. Baksidan av alla husen ser för bedrövligt ur. Man har alltså bara byggt husen sedan åkt hem. Det är farligt för barn och djur att vara där. Järnrör, glasflaskor och plast sticker upp lite här och var. Fixa det med lite jord och lite gräs. Barnen behöver en träffpunkt. Annars blir det att dom inte har något att göra och att leken snabbt urartar. En sandlåda och kanske en gunga är allt som behövs. Jag tror att de äldre som bor på Lupinvägen också tycker att baksidan är riktigt tråkig att vistas på. Det är inte aktuellt för barnfamiljer att bo här. Men med de höga hyrorna så kommer dessa större lägenheter att förbli tomma.