Gaturenhållning

Marianne Radich = 2015.127.313

Att vi boende på Mårtensdal, Aktivitetscenter, Dagcenter och Skaparverkstan, med någorlunda armar och ben i behåll, får var sin sopsäck och en spetsig "pinne" samt handskar för att gå ut och plocka skräp i dikeskanter och på gatan, även fimpar några tim, ex. Gångvägen genom tunneln på skoldagar ser för jäklig ut på skoldagar!! - Några tim kan ju inte vara så jobbigt! Dessutom frisk luft och motion! Allt i ett!

Alla träd utefter Hälsans stig ligger nästan i ån, skulle tas bort innan de faller + ligger ju redan förut flera stycken träd och hindrar än att flyta fritt! Skulle behövas en riktig upprensning även rensa bort sly och elände också runt den lilla ön!